• We are aware that a no permission error was shown when you tried to purchase in the last 2 days, this is now fixed.

Search results

  1. W

    Bug Not fitted well within widget

    Hi @MtoR . Seems the countdown is not fitted well within widget. Can you have a look please. Style TH
  2. W

    Bug Not displaying icons

    @MtoR last update is not showing icons on subforums. Can you have a look please
  3. W

    Countdown

    @MtoR hi again One more question about countdown, what widgets are there in place? As I'm planning to add them on my homepage
  4. W

    Rm marketplace

    @MtoR . I’m interested in this addon, but I would like to know how will work, and if will work for a photography forum ? thanks
  5. W

    Bug Not a bug Photo is deleted

    there is a bug on site now. So memebrs has submitted their photo, and for some reason the addon is deleted automatically the second photo submitted . Can you have a look please ? Thanks @MtoR
  6. W

    Support How this works with xf 2,2.?

    I‘m looking at this addon, I would like to know how works with xf 2.2 and how it’s works with TH theme ? Also you planning to commit and support this addon long term ?
  7. W

    Bug Fixed Voting

    When you want to vote, the vote is opened in lighbox and you can’t vote , you need to click on media details to see vote. Can you fix that and investigate, seems is not fully compatible with xf2.2.
  8. W

    Bug Not a bug Motm rules

    Hi. For some reason I have an other bug here. The MOTM rules notice doesn’t show on MOTM albums. Any advice @MtoR ?
  9. W

    Suggestion Implemented Motm album

    Hi. How I can set up MoTM album to be a public one. As because I have a restrictions on how much mb user can upload on its own photo album, now is affected MoTm album. Any advice please ? This is something which I really need to be change into public one.
  10. W

    Bug Fixed Motm badge

    Hi. I have an issue with motm badge. Looks like is not dissappearing after the days which has been set, any advice?
  11. W

    Bug Fixed Server error

    Hi. I have an other server issue here Here's the issue InvalidArgumentException: Accessed unknown getter 'th_unco_user_name_color' on XFA\XFMGMediaOfTheMonth:MotmVote[18] src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:194 Generated by: Jack Aug 2, 2020 at 7:49 PM Logs Server error log Clear Accessed...
  12. W

    Bug Fixed Double contest

    hi, I just started an contest today, and I noticed that this has been started twice for some reason. I started the Cron manually , and after 20 minutes I’ve noticed the addon created new event with new photo album. So I had to remove it. Can you check please what’s going on . Thanks.
  13. W

    Bug Cannot Reproduce An other bug found

    Seems that I have an other issue here: ErrorException: Template error: Cannot call method canShowWhoVoted on a non-object (NULL) src/XF/Template/Templater.php:984 Generated by: ggggl Jul 24, 2020 at 4:07 PM Stack trace #0 [internal function]: XF\Template\Templater->handleTemplateError(512...
  14. W

    Bug Resolved Template issues

    Last issues has meesed the gallery addon. Every time when I comment, or someone does upload a media. I got template issue. Can you please fix this problem. Stack trace #0 [internal function]: XF\Template\Templater->handleTemplateError(512, 'Cannot call met...', '/home/unknown ...', 984...
  15. W

    Support Resolved Not starting automatically

    I've noticed that new contest hasn't been started automatically after the old one has finished. I checked the settings and yes MoTm pause is unchecked. Any advice?
  16. W

    Support Resolved Ribbon over avatar

    i found an other issue, the ribbon of MOTM winner, doesn’t show over avatar, could you please double check ?
  17. W

    Bug Fixed People posting more entries

    I have a bug, looks there people can post more images then one, even if there is setup one image per entry ? Any reason why would this would be happen ? thanks
  18. W

    Bug Not a bug BUg when someone posted on MOTM album

    Someone has posted a picture in MOTM photo album, and I got this issues: #0 src/XF/Container.php(270): XF\Service\Thread\Replier->__construct(Object(XF\Pub\App), NULL) #1 src/XF/App.php(1576): XF\Container->createObject('ThemeHouse\\Post...', Array) #2 src/XF/Container.php(228)...
  19. W

    Bug Resolved Icons Tweak bug with TH nodes addon

    Hello. Just purchased this addon yesterday and seems to not work as I want with TH nodes. could you please double check and fix the issue. Pictures attached: As you can see, meant to be in front of Staff Members, back panel: That's really annoying and this will take me hours to find icons...