• This area is dedicated to the support of our xF1 add-ons. For xF2, please use the dedicated area: HERE.
  • We are aware that a no permission error was shown when you tried to purchase in the last 2 days, this is now fixed.

Bug Fixed Ne fonctione pas

geekbear

New Member
Joined
Dec 8, 2015
Messages
11
Bonsoir,

On a ceci nous
Code:
An exception occurred: Mysqli prepare error: Table 'geekbear.xfa_roster_moderation' doesn't exist in library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php on line 77

Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 825
Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchOne() in XFA/Roster/Model/Moderation.php at line 67
XFA_Roster_Model_Moderation->getCountAllModerations() in XFA/Roster/Model/Moderation.php at line 82
XFA_Roster_Model_Moderation->getModerationCount() in XFA/Roster/Template.php at line 49
XFA_Roster_Template::templateCreate()
call_user_func_array() in XenForo/CodeEvent.php at line 58
XenForo_CodeEvent::fire() in XenForo/Template/Abstract.php at line 82
XenForo_Template_Abstract->__construct() in XenForo/Dependencies/Admin.php at line 156
XenForo_Dependencies_Admin->createTemplateObject() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 263
XenForo_ViewRenderer_Abstract->createTemplateObject() in XenForo/ViewRenderer/HtmlAdmin.php at line 87
XenForo_ViewRenderer_HtmlAdmin->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 605
XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
XenForo_FrontController->run() in admin.php at line 13
 

Fredxd

Administrator
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
1,853
Tu as bien la version 1.0.2 ?
Tu est passé par un upgrade ou une installation neuve ?
Tu n'a eu aucune erreur lors de l'installation ?
 

Fredxd

Administrator
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
1,853
Dans le fichier XFA/Roster/Install/Install.php

Tu as bien ceci ?

PHP:
$db->query("CREATE TABLE IF NOT EXISTS `xfa_roster_moderation` (
                      `moderation_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
                      `club_id` int(10) unsigned NOT NULL,
                      `type` enum('club','report') NOT NULL DEFAULT 'club',
                      `reason` text NOT NULL,
                      `created_by` int(11) NOT NULL,
                      `updated_by` int(11) NOT NULL,
                      `created_at` int(11) NOT NULL,
                      `updated_at` int(11) NOT NULL,
                      PRIMARY KEY (`moderation_id`)
                ) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=utf8"
            );
Si oui dans ta base de donnée tu as bien la table xfa_roster_roster ?

Si encore oui, envoie moi un accès phpmyadmin/FTP et un accès admin vers ton site par MP je vais regarder cela
 

Fredxd

Administrator
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
1,853
Envoi moi les acces par mp je vais regarder ;)
 

LiamS

New Member
Joined
Dec 3, 2015
Messages
16
Hi Fred,
I'm maybe having the same problem but not sure. Installing roster is fine but when i try to update permission i get the following.

An exception occurred: Mysqli prepare error: Table 'cgiart5_USAGC.xfa_roster_moderation' doesn't exist in /home/cgiart5/public_html/USAGolf/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php on line 77

  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
  2. Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
  3. Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
  4. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 825
  5. Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchOne() in XFA/Roster/Model/Moderation.php at line 67
  6. XFA_Roster_Model_Moderation->getCountAllModerations() in XFA/Roster/Model/Moderation.php at line 82
  7. XFA_Roster_Model_Moderation->getModerationCount() in XFA/Roster/Template.php at line 49
  8. XFA_Roster_Template::templateCreate()
  9. call_user_func_array() in XenForo/CodeEvent.php at line 58
  10. XenForo_CodeEvent::fire() in XenForo/Template/Abstract.php at line 82
  11. XenForo_Template_Abstract->__construct() in XenForo/Dependencies/Admin.php at line 156
  12. XenForo_Dependencies_Admin->createTemplateObject() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 263
  13. XenForo_ViewRenderer_Abstract->createTemplateObject() in XenForo/ViewRenderer/HtmlAdmin.php at line 87
  14. XenForo_ViewRenderer_HtmlAdmin->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 607
  15. XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
  16. XenForo_FrontController->run() in /home/cgiart5/public_html/USAGolf/admin.php at line 13
Please help me fix this as soon as possible. Thanks
 

Fredxd

Administrator
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
1,853
Fixed in 1.0.3
Please uninstall your current version and reinstall this one ;)