• This area is dedicated to the support of our xF1 add-ons. For xF2, please use the dedicated area: HERE.

Bug Not a bug Can't remove icon

Kyros

New Member
Joined
Mar 24, 2018
Messages
12
Hello! Love this addon, users adore it.

I am using xenforo 1.5.9. Unfortunately it seems if a user tries to disable their icon after having already set one, it shows as a broken image. Any advice would be much appreciated.
 

Kyros

New Member
Joined
Mar 24, 2018
Messages
12
In addition, when you append the icon at the end of the username, there's a bit of a spacing issue. Is there any way for me to edit it so the symbol is not so close to the text? Also, some users want to opt out of seeing them entirely - - is there a way I can use css on specific themes so they don't have to see them?

I apologize for having so many questions. I appreciate all the work you do!
 

MtoR

Freaky Coder
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
3,838
Hello! Love this addon, users adore it.

I am using xenforo 1.5.9. Unfortunately it seems if a user tries to disable their icon after having already set one, it shows as a broken image. Any advice would be much appreciated.
Hum, that's odd, this was never reported.
Have you been able to reproduce the issue ?
If so please describe me a step by step approach.

In addition, when you append the icon at the end of the username, there's a bit of a spacing issue. Is there any way for me to edit it so the symbol is not so close to the text? Also, some users want to opt out of seeing them entirely - - is there a way I can use css on specific themes so they don't have to see them?

I apologize for having so many questions. I appreciate all the work you do!
For the spacing, you would need to put some css.

For the opt out, that's not possible sorry.
 

Kyros

New Member
Joined
Mar 24, 2018
Messages
12
Hum, that's odd, this was never reported.
Have you been able to reproduce the issue ?
If so please describe me a step by step approach.



For the spacing, you would need to put some css.

For the opt out, that's not possible sorry.
The step by step is pretty simple. If you go into your profile and enable an icon for the first time, it works. You save. Then, if you change your mind and decide to remove your icon, then save, a broken image symbol remains next to your name rather than being completely removed. I've noticed this also happening with Banners as well.

It happens every time on multiple different accounts and themes including classic xenforo.

As for the css, where exactly would I go to edit that? I've tried looking around the templates but can't seem to find the right spot.
 

MtoR

Freaky Coder
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
3,838
Ok, I'll have to investigate though I don't have a 1.x setup running so this will take a little more time.
 

Kyros

New Member
Joined
Mar 24, 2018
Messages
12
Ok, I'll have to investigate though I don't have a 1.x setup running so this will take a little more time.
Thank you for taking the time to investigate :) it's much appreciated.

That aside, where exactly would I go to tweak the CSS? I looked around the templates and couldn't find the specific location to edit.
 

MtoR

Freaky Coder
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
3,838
You would not edit anything, you would have to inspect the DOM to find out the class and put that in the EXTRA.css template.
 

Kyros

New Member
Joined
Mar 24, 2018
Messages
12
Hi again!

Unfortunately the bug seems to have even further reach than I expected. It makes a broken image appear under the banners on the mini profile. It's happened across multiple websites of mine, I'm not sure what exactly the issue is. I'd really love to keep the addon but the broken icon is a bit of an eyesore and I'm hoping this is fixable or at least you might know of a way I can disable the code. This is directly related to this addon as disabling it removes the broken image. It seems to be caused by either editing an existing usergroup or creating a new one, as it only applies to members that are part of certain usergroups that I've either made or edited recently.

waqt.png

Keep getting these kinds ofe rrors:

Undefined index: display_style_group_id
Jan 17, 2019 - library/XFA/CustomUsernameIcons/NodeHandler/Category.php:55
Delete...
Undefined index: xfa_cui_type
Jan 17, 2019 - library/XFA/CustomUsernameIcons/NodeHandler/Category.php:53
Delete...
Undefined index: xfa_cui_params
Jan 17, 2019 - library/XFA/CustomUsernameIcons/NodeHandler/Category.php:54
Delete...
 
Last edited:

MtoR

Freaky Coder
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
3,838
Hi,

Hum, you just stated "multiple websites of mine", I am a bit surprised as you only have one license of our product.

That would be a breach of our license agreement !

Please advise !

Best regards,
Clément
 

Kyros

New Member
Joined
Mar 24, 2018
Messages
12
Hi,

Hum, you just stated "multiple websites of mine", I am a bit surprised as you only have one license of our product.

That would be a breach of our license agreement !

Please advise !

Best regards,
Clément
I have a couple test environments, an exact copy of my site and a clean slate, just to help me test stuff. Sorry for confusion.
 

MtoR

Freaky Coder
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
3,838
I am a bit surprised of all those missing fields.
They are expected to be there.

Which add-ons do you have that deals with nodes ?
 

Kyros

New Member
Joined
Mar 24, 2018
Messages
12
I am a bit surprised of all those missing fields.
They are expected to be there.

Which add-ons do you have that deals with nodes ?
Age Forums, Ignore More, UI,X, are the ones that pop out to me. Thank you for taking the time to reply. :)
 

MtoR

Freaky Coder
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
3,838
I would need ftp and admin access to your forum if that's possible to investigate.
 

Kyros

New Member
Joined
Mar 24, 2018
Messages
12
Sorry for never responding. Life has been strange.

That said, strangely enough... I think it resolved itself, somehow. I didn't really notice until a few days ago that it was resolved since I made an effort to hide this as much as possible. I increased the memory limit not that long ago so that may have something to do with it.
 
  • Like
Reactions: MtoR